Maak een afspraak voor een kennismaking onder het genot van een cafezinho. Wij zijn te bereiken op 06 10019604 of laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Advies

Latijns Amerika is al meer dan dertig jaar mijn passie, Brazilië mijn specialisme en het land waar ik een stukje van mijn hart heb achtergelaten. 

Informatie, matchmaking, marktverkenning

Bent u van plan om met uw bedrijf de Braziliaanse of Spaans-Amerikaanse markt op te gaan? Wilt u een marktverkenning of op een rijtje wat u allemaal moet regelen? Een zakelijke of toeristische reis organiseren naar Brazilië? Informatie? Nieuwe contacten leggen, netwerken aanboren? Uw medewerkers en uzelf informeren over algemene of specifieke aspecten van Brazilië of Spaans-Amerikaanse landen? Ik denk met u mee en zoek –indien aangewezen samen met mijn even ervaren collega’s- uit wat u moet weten om succesvol zaken te doen in de Nieuwe Wereld. Tijdens een kennismakings- en intakegesprek vertelt u wat uw wensen en behoeften zijn. Ik zal dan ter plekke of zo snel mogelijk na afloop aangeven op welke manieren ik u kan helpen.

Presentaties en workshops

Op mijn eigen persoonlijke manier verzorg ik dynamische (dat betekent dus NIET-saaie!) presentaties en workshops over bijvoorbeeld de do’s & don’ts van het zaken doen in Brazilië en Spaans Amerikaanse landen. Wat uitgebreidere informatieve en educatieve sessies, dagdelen of dagen met diverse experts behoren ook tot de mogelijkheden. Ik organiseer ze graag op maat voor u.