Maak een afspraak voor een kennismaking onder het genot van een cafezinho. Wij zijn te bereiken op 06 10019604 of laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Seminar zaken doen in Latijns Amerika

Via ELABUP (Europe Latin America Business Promotion) organiseert Comunicamos in samenwerking met twee collegaconsultants twee seminars over zaken doen met Latijns-Amerika: De eerste is op 11 december in Tilburg en het tweede op 22 januari in Heerenveen.
De Latijns-Amerikaanse markten zijn groeiende en bieden veel mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven. Het zijn echter geen gemakkelijke markten. Wij willen u met deze seminars graag helpen bij het zetten van de stap naar deze groeimarkten.
De seminars bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Waarom wel en waarom niet zaken doen in Latijns- Amerika;
  • Nederlanders door de ogen van een Latino;
  • Sociaal-culturele do’s and don'ts;
  • Belastingen, invoerrechten en intellectual properties;
  • Specifieke uitleg over onderwerpen door u aangedragen (landen, sectoren, onderwerpen);
  • Ervaring van een collega-ondernemer.

De seminars zijn zoveel mogelijk interactief: kennisuitwisseling 3.0 noemen we dat. Dit betekent dat we graag van u horen welke vragen en kwesties u aan de orde gesteld wilt zien tijdens de seminars. Als u die ruim van tevoren, bijvoorbeeld bij uw aanmelding, doorgeeft, hebben wij de kans om zo adequaat mogelijke antwoorden en opties te verzamelen zodat het rendement van het seminar nog groter wordt voor u. Ook tijdens en na afloop van het seminar zal er volop gelegenheid zijn om met elkaar van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren. Het aanboren van overzeese contacten en markten is immers geen kattenpis: Om daarin duurzaam te slagen heb je elkaar nodig en ben je dus in eerste instantie geen concurrent van elkaar maar maak je deel uit van een faciliterend en versterkend netwerk.
Het eerste seminar vindt plaats op 11 december 2013 tussen 14.00 uur en 17.00 uur in Tilburg en het tweede in Heerenveen op 22 januari 2014. Ervaren deskundigen behandelen de onderwerpen met u. Na afloop vindt er een borrel plaats. De kosten voor het seminar bedragen € 60,00. Meldt u zich aan met een mailtje naar info@comunicamos.nl.
Zit Latijns Amerika nog niet in uw aandachtsgebied maar weet u dat een collega-ondernemer hiermee bezig is, dan vinden wij het prettig als u dit bericht aan hem of haar doorstuurt.
Wij zien u graag op 11 december of 22 januari!