Maak een afspraak voor een kennismaking onder het genot van een cafezinho. Wij zijn te bereiken op 06 10019604 of laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Vertaling

Rapporten, correspondentie, websites, mailings, brochures en wat dies meer zij: Ik vertaal ze graag voor u. Is de brontaal van uw te vertalen tekst Portugees, Spaans of Engels? Geen probleem. Is de brontaal Nederlands, dan kunt u in veel gevallen ook bij Comunicamos terecht. Mocht ikzelf even een volle agenda hebben of niet (helemaal) over een specifieke expertise voor de opdracht beschikken, dan zoek ik een ervaren vakkundige collega uit mijn netwerk erbij (zoals zij dat ook bij gelegenheid met mij doen). Hebt u teksten die van het Portugees naar het Spaans of Engels moeten worden vertaald of andersom? Contacteer Comunicamos!

vertaling

Voor Portugees geldt het basistarief van €0,20 per woord van de brontekst. Afhankelijk van bijvoorbeeld de moeilijkheidsgraad van de tekst en de termijn waarbinnen een vertaling klaar moet zijn kan dat tarief veranderen.

Voor Spaans geldt een basistarief van €0,15 per woord van de brontekst.

Voor Engels geldt €0,12 per woord van de brontekst.

We spreken natuurlijk een maatwerkkorting af voor vertaalopdrachten met een vrij forse omvang, bij regelmatige opdrachten of wanneer een vertaling een onderdeel is van een totaalpakket met producten van Comunicamos.